Reservedele: 

 
 

En CX er efterhånden liebhaveri. Derfor er det vigtigt, at du har nogle gode forbindelser.

Står du og mangler reservedele til din CX, er du mere end velkommen til at kontakte klubben. Vi kender til en del CX samlere, så det er bare at fatte tastaturet.

Nye reservedele er relativt dyre og nogle laves ikke mere, så du må enten til "huggeren" eller tage til takke med en renoveret del.

Eksempler:
Udstødning komplet (incl. forrør spændeb. etc) org. Citroën del: ca. 4000,-kr Uorg. del. 2200,-
Yderste kardanled: 250,- renoveret del. Ny: fås ikke, men du kan købe en hel kardan hos Citroën (også renoveret, men med gar). ca 3600,-kr
Se dig for, der er mange penge at spare.....

!!!DIV TIPS & ADVARSLER!!!

  • CX fælgene passer IKKE i de gængse afbalanceringsapparater. Så medmindre du lader et aut. Citroën værksted afbalancere dine hjul, skal du ikke vide dig sikker på, at det bliver gjort rigtigt.
  • Vogt dig for mekanikere og fritidsfuskere, der ikke ved noget om din bil. Brug en mand du kender og som du ved siger fra, hvis han ikke aner, hvad der skal gøres ved problemet. På længere sigt kan en reparation hos aut. forhandler eller specialist være tjent hjem mange gange.
  • Udskiftning af hydraulik kugler: CX har 2 akumulator kugler, men kun den ene kan tømmes. Efter at have taget trykket af systemet, er der stadig tryk på!!!. Hæv bilens forende op, og drej rat og tryk på bremsen indtil bremsepedalen er HELT slap. Det kan koste fingre osv. at glemme det.

 

Mangler du en reservedel, kan du med fordel prøve hos: